Transporter i södra Sverige

Med miljön i våra tankar

Välkommen till Tord Nilssons Åkeri

Vi är specialiserade på att hantera olika typer av fraktuppdrag, från återvinning och farligt avfall till asfalt och jordbruksprodukter. Med vår noggrant logistiktänkta service och pålitliga personal kan du lita på oss för säker och effektiv transport av alla typer av material. Tillsammans med samarbetspartners utför vi såväl små som stora uppdrag med målsättningen att uppfylla våra kunders önskemål. 

Om oss

Tord Nilssons Åkeri är ett familjeföretag och som seriös aktör på transportmarknaden är vi självklart anslutna till Svenska Åkeriföreningen.

Transporter

Vi tar oss an stora som små uppdrag och löser det med ett antal samarbetspartners för att optimera logistiken för kunden och transportören.

Lediga tjänster

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare! Om du är passionerad och vill vara en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss. Spännande möjligheter väntar!

Tord Nilssons Åkeri är ett familjeföretag. Det startade med farfar Arne Nilsson som var skrothandlare, som sedan gick över till transporter inom lantbruk. Därefter tog sonen Tord Nilsson över och utvecklade åkeriet fram till 2013. Idag drivs åkeriet av de tre bröderna Håkan, Mattias och Andreas  Nilsson.

Med cirka 20 fordon kan vi hantera olika typer av transporter och möta kundernas behov effektivt.

Vårt team av erfarna chaufförer och dedikerad personal arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och pålitlig leverans av varor.

Kontakta oss

15 + 5 =

Tord Nilsson Åkeri AB

Besöksadress:
Verkstadsvägen 10
37450 Asarum

Kontaktuppgifter

Växelnr: 0454-329650

E-post: info@tordnilsson.se

Bokning av transporter:
bokning@tordnilsson.se

Följ oss på Sociala Medier