Om oss

Tord Nilssons Åkeri

Familjeföretaget

Lär känns oss bättre

Tord Nilssons Åkeri är ett familjeföretag. Det startade med farfar Arne Nilsson som var skrothandlare, som sedan gick över till transporter inom lantbruk. Därefter tog sonen Tord Nilsson över och utvecklade åkeriet fram till 2013. Idag drivs åkeriet av de tre bröderna Håkan, Mattias och Andreas  Nilsson.

Åkeriet

Idag består Åkeriet av bilar som dagligen är verksamma från södra till mellersta Sverige. Vi tar oss an stora som små uppdrag och löser det med ett antal samarbetspartners för att optimera logistiken för kunden och transportören. Vi har även två systerbolag – LS Mark & Miljö och Tord Nilssons Lager & Återvinning.

Fordonspark

Med cirka 20 fordon kan vi hantera olika typer av transporter och möta kundernas behov effektivt. Vårt team av erfarna chaufförer och dedikerad personal arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och pålitlig leverans av varor.

Sveriges Åkeriföretag

Som seriös aktör på transportmarknaden är vi självklart anslutna till Sveriges Åkeriföretag.

 

Vi är ett litet företag med hög kompetens som vill jobba nära kunden för att fatta snabba beslut och minimera ledtiden.

Utbildning

Vi sätter säkerheten i fokus på vårt transportföretag och genomför fortlöpande utbildningar för våra chaufförer. Vi prioriterar systematisk arbetsmiljö – SAM och ser till att våra medarbetare är utbildade inom HLR och andra relevanta områden. Vi strävar efter att alltid upprätthålla högsta standard när det gäller säkerhet och välfärd.

Miljö

Tord Nilssons Åkeri är anslutna till Fair Transport. Vi är även ISO miljöcertifierade, se vår miljöpolicy nedan:

Miljö och kvalitetspolicy 

     

Med vår noggrant logistiktänkta service och pålitliga personal kan du lita på oss för säker och effektiv transport av alla typer av material.

Kontakta oss idag för mer information och en skräddarsydd lösning för dina transportbehov.

Kontakta oss

12 + 13 =

Tord Nilsson Åkeri AB

Besöksadress:
Verkstadsvägen 10
37450 Asarum

Kontaktuppgifter

Växelnr: 0454-329650

E-post: info@tordnilsson.se

Bokning av transporter:
bokning@tordnilsson.se

Följ oss på Sociala Medier